2 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Ontstoppingsbedrijf Etten-Leur

Wij beëindigen al uw verstoppingen!

Ontstoppingsbedrijf Etten-Leur

Ontstoppingsbedrijf Etten-Leur? Zit uw riool of afvoer verstopt en wilt u deze laten ontstoppen door een professioneel ontstoppingsbedrijf in Etten-Leur? Wij willen u graag helpen!

Ontstoppingsbedrijf Etten-Leur ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Daarnaast helpt onze ontstoppingsdienst u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Wij zijn ook bereikbaar voor rioolvervangingen en rioolinspecties.

Onze specialisten kunnen snel ter plaatse zijn. Wij zoeken wij naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Etten-Leur inschakelen? Neem gerust contact op om een afspraak te maken. Wij zijn te bereiken op 076 204 24 08.

Werkgebied Ontstoppingsbedrijf Etten-Leur

Wij zijn werkzaam in geheel Etten-Leur en verre omstreken. Waar u ook woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Of dat u nu in Etten-Leur of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Wilt u een afspraak maken bij Ontstoppingsdienst Etten-Leur om uw verstopping te verhelpen? Neem dan nu contact op via 076 204 24 08.

Werkzaamheden Ontstoppingsbedrijf Etten-Leur

Riool Ontstoppingsbedrijf Etten-Leur helpt u met alle soorten problemen aan uw riool.

Het maakt niet uit of de verstopping zich nou in het riool, wc, badkuip, douche, gootsteen of stortbak bevindt. Ontstoppingsbedrijf Etten-Leur kan u helpen met elke verstopping.

Heeft u last van een verstopping? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave op 076 204 24 08.

Spoed

Riool Ontstoppen Etten-Leur is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor verstoppingen die met spoed moeten worden verholpen.

Heeft u met een spoed een Ontstoppingsbedrijf uit Etten-Leur nodig? Neem dan snel contact op met een van onze collega’s via onze spoedlijn. Deze lijn is op elk moment van de dag beschikbaar.

Heeft u een verstopping die met spoed moet worden verholpen? Neem dan direct contact op via 076 204 24 08. Wij staan voor je klaar!

Hardnekkige verstoppingen

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Dat is erg vervelend. Wij kunnen u hier gelukkig mee helpen. Door een riool of afvoer door te spuiten, zal de verstopping niet terugkomen. 

Verstoppingen doen zich voor in een riool, gootsteen, wc en afvoer. Onze gespecialiseerde loodgieters kunnen met hun jarenlange ervaring elk verstopping verhelpen.

Op het moment dat u met enige regelmaat te maken heeft met verstoppingen is het verstandig om te bellen met een loodgieter van Ontstoppingsdienst Etten-Leur voor het maken van een afspraak.

Wilt u een afspraak maken bij Riool Ontstoppen Etten-Leur? Neem dan contact op via 076 204 24 08. Onze ontstoppers staan voor u klaar!

Ontstoppingsbedrijf Etten-Leur met betaalbare tarieven

De werkwijze van Ontstoppingsbedrijf Etten-Leur is zeer doeltreffend en effectief. Hierdoor zijn wij in staat zeer betaalbare tarieven te berekenen. En dit doen wij in combinatie met de beste kwaliteit.

Wij van Riool Ontstoppen Etten-Leur houden niet van vervelende financiële verrassingen achteraf. Om dit voorkomen ontvangt u van ons altijd vooraf een prijsopgave. Hierin geven wij aan aan welke werkzaamheden wij willen uitvoeren en tegen welke prijs. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag.

Zijn er vragen over de tarieven? Of misschien wilt u iets anders bespreken? Neem dan snel contact met Ontstoppingsbedrijf Etten-Leur op via 076 204 24 08.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Etten-Leur helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Etten-Leur? Riool Ontstoppen Etten-Leur staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Etten-Leur.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Etten-Leur? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Etten-Leur!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Etten-Leur

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Etten-Leur?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Etten-Leur via 076 204 24 08. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 076 204 24 08

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Etten-Leur?

De prijzen van Riool Ontstoppen Etten-Leur zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €103 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €31 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 2 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Etten-Leur komt dit tegen een gereduceerd tarief voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Etten-Leur?

Ontstoppingsdienst Etten-Leur ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Etten-Leur verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Etten-Leur helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Etten-Leur bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Etten-Leur inschakelen? Neem gerust contact op via 076 204 24 08.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Etten-Leur en omstreken. Waar u ook woont in Etten-Leur, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, het woongebied, hooghuis, oost of west. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 076 204 24 08 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Etten-Leur zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Etten-Leur op 076 204 24 08.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Etten-Leur? Neem gerust contact op via 076 204 24 08.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Etten-Leur op 076 204 24 08.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 2 maanden? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

2 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

103

NA STARTTARIEF

31

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Etten-Leur was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Hockeyclub Etten-Leur

Riool Ontstoppen Etten-Leur is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

C-Cinema Etten-leur

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Etten-Leur.

Esther

Bravis polikliniek Etten-Leur

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Etten-Leur is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button